Tes­ta­sim­me etä­työs­ken­te­lyä läh­te­mäl­lä koko Kublan poru­kal­la Kroa­ti­aan vii­kok­si. Spli­tin mui­nais­kau­pun­ki Adrian­me­ren ran­nal­la tar­jo­si tähän hui­keat puit­teet. Kes­ki­tyim­me arki­sin kui­ten­kin nor­maa­lis­ti asia­kas­töi­hin ja fir­man kehit­tä­mi­seen, joten loma­mat­kas­ta ei ollut suin­kaan kyse.

Vie­lä nyky­ään monis­sa yri­tyk­sis­sä kui­ten­kin epä­röi­dään etä­työs­ken­te­ly­mah­dol­li­suu­den tar­joa­mis­ta, saa­ti sit­ten jär­jes­te­tään koko fir­man yhtei­nen ret­ki ulko­mail­le. Haas­tat­te­lin­kin kubla­lai­sia tuo­reel­taan reis­sun jäl­keen ja kyse­lin kuin­ka töi­den teke­mi­nen sujui pai­kas­sa, joka oli täyn­nä turistihoukutuksia.

Avain digi­taa­li­sen mark­ki­noin­nin työn­teon onnis­tu­mi­seen oli etu­kä­teen val­mis­tau­tu­mi­ses­sa. Kalen­te­riin ennal­ta mer­ki­tyt dead­li­net ja pala­ve­rit jäsen­si­vät työ­vii­kon saman­kal­tai­sek­si kuten muut­kin vii­kot Suo­men toi­mis­tol­la. Toi­nen haas­tat­te­luis­sa esil­le nous­sut tär­keä teki­jä oli yhtei­nen tila, mis­tä käsin teim­me töi­tä: saim­me mai­niot puit­teet ja poruk­ka pysyi kasassa.

Yhdes­sä­olon tär­keys tois­tui­kin jokai­sen haas­ta­tel­lun vas­tauk­sis­sa. Jär­jes­tim­me vapaa-ajal­la yhtei­siä ret­kiä, kävim­me tutus­tu­mas­sa pai­kal­li­seen ruo­ka­tar­jon­taan sekä mais­te­lim­me pai­kal­li­sia vii­ne­jä. Ja olui­ta. Aurin­koi­sis­sa pos­ti­kort­ti­mai­se­mis­sa oli hyvä reis­sa­ta ja tutus­tua työ­ka­ve­riin myös vapaa-ajalla.

Irrot­tau­tu­mi­nen koti­maas­ta toi myös tilaa spar­ra­ta yhdes­sä isom­pia koko­nai­suuk­sia. Monet yllät­ti posi­tii­vi­ses­ti se, kuin­ka pal­jon saim­me aikaan kun ulko­puo­li­set kes­key­tyk­set oli­vat mini­mis­sä. Kehi­tim­me­kin uut­ta niin asiak­kail­lem­me kuin omaan pal­ve­lu­tar­jon­taam­me; tulem­me ker­to­maan näis­tä lähi­kuu­kausien aika­na lisää!

Reis­su onnis­tui siis hyvin ja jokai­nen haas­ta­tel­tu oli­si­kin val­mis läh­te­mään uudes­taan – vaik­ka heti!

Haluat­ko aloit­taa digi­taa­li­sen mark­ki­noin­nin tai tehos­taa nykyis­tä teke­mis­tä? Autam­me mielellämme!

Lue tarkemmin digitaalisen mainonnan palveluistamme ja ota rohkeasti yhteyttä!

Scenic view in Split, Croatia
  • Lorem ipsum dolor sit amet.
  • Lorem ipsum dolor sit amet.
  • Lorem ipsum dolor sit amet.

Katso mitä Kublan asiakkailla on sanottavaa 

Jos joku kysyy mul­ta Kublas­ta niin mä voin kyl­lä ihan läm­pi­mäs­ti suositella.”

- Camil­la Aho, Camil­la Aho Oy

Kyl­lä voin suo­si­tel­la Kublaa. Ne puhuu maan­lä­hei­ses­ti ja on oikeas­ti asiak­kaan apuna.”

- Mar­ko Lind­qvist, Perk­ko Oy

Me ollaan saa­tu pal­jon uusia lii­de­jä ja rek­ry­jä ja näky­vyyt­tä rele­van­teis­sa koh­de­ryh­mis­sä. Kan­nat­taa ehdot­to­mas­ti läh­teä kokei­le­maan Kublaa.”

- Mik­ko Laak­ko­nen, Cloud2

Saman aihepiirin artikkeleita 

Tutustu myös palveluihimme! 

Kublan kanssa syntyy tulosta - takaamme sen!

Täysi tyytyväisyystakuu

Tyypillinen asiakkaamme saa hyviä tuloksia ja viihtyy kanssamme pitkään. Takaamme tulokset myös sinun yrityksellesi. Kaupan päälle pistämme vielä 500€ omista rahoistamme markkinointibudjettiisi. Miltä kuulostaa?

Ota yhteyttä

Ensimmäinen ja tärkein askel, ota yhteyttä!

  • Olemme yhteydessä sinuun seuraavan arkipäivän aikana
  • Kartoitetaan voisimmeko olla avuksi
  • Tarvittaessa voimme sopia etätapaamisen
  • Joka tapauksessa saat mukaasi pari ammattilaisen vinkkiä digimainontaasi

029 3700 290
asiakaspalvelu@kubla.fi

Kubla Oy
Ilmalankatu 2 A
(MTV:n päärakennus)
00240 Helsinki

Kubla Marketing Inc.
31 NE 17th St
Miami Florida 33132

Kaikki yhteystiedot >

Digimarkkinointivinkit sähköpostiisi!

Tilaamalla uutis­kirjeen annat meille luvan käsitellä tietojasi tieto­suoja­selosteemme mukaisesti. Voit perua luvan koska tahansa. Emme ikinä jaa tietojasi kolmansille osapuolille.

© Markkinointitoimisto Kubla Oy