Kaiken muun voi korvata, paitsi kosketuksen 

Habi­ta­re-mes­suil­la käyn­ti ins­pi­roi poh­ti­maan onli­nen ja offli­nen välis­tä suh­det­ta. Asiak­kaam­me Skan­no toteut­taa tätä hie­nos­ti omas­sa mark­ki­noin­nis­saan. Esi­nei­tä on pääs­tä­vä hypis­te­le­mään pai­kan pääl­lä ja show­roo­min lisäk­si desig­nin­näl­käi­set pää­si­vät ihas­te­le­maan uutuuk­sia tämän vuo­den Habitare-messuilla.

Ensin on kui­ten­kin tavoi­tet­ta­va nämä desig­nia arvos­ta­vat ihmi­set, ja sii­nä me tulim­me mukaan kuvioi­hin. Yksi luon­te­vis­ta kei­nois­ta tavoit­taa oikea koh­de­ryh­mä mes­su­jen aika­na oli koh­den­taa mai­nok­set mes­sua­lu­eel­la liik­ku­vil­le. Toi­nen kei­no oli kut­sua verk­ko­si­vus­to­kä­vi­jät käy­mään ihan pai­kan päällä.

Voit lukea lisää eri koh­den­nus­kei­nois­ta some­mai­non­nas­sa aikai­sem­min kir­joit­ta­mas­tam­me artikkelista.

Digi­taa­li­suus mark­ki­noin­nis­sa voi tuo­da pal­jon, mitä perin­tei­ses­sä mark­ki­noin­nis­sa on totut­tu teke­mään. Yhtä digi ei kui­ten­kaan voi kor­va­ta - hen­ki­lö­koh­tai­sen kos­ke­tuk­sen, kas­vok­kain tapah­tu­van kohtaamisen.

Par­haa­seen tulok­seen pääs­tään­kin, kun yri­tys miet­tii asiak­kai­taan ja hei­dän puhut­te­le­mis­ta useis­ta eri kana­vis­ta käsin. Yksi ei ole ylit­se mui­den, vaan yhteis­pe­li on se, joka ratkaisee.

Jos teet pal­jon mes­su­mark­ki­noin­tia, voit siis hyö­tyä digi­mark­ki­noin­nis­ta. Ja jos olet verk­ko­kaup­pa, saat lisä­sy­vyyt­tä asia­kas­suh­tei­sii­si vaik­ka­pa pop-up myy­mä­läl­lä. Kei­no­ja löy­tyy kyl­lä, ota siis yhteyt­tä ja jutel­laan lisää - joko säh­köi­ses­ti tai ihan pai­kan päällä!

Ota yhteyt­tä!
Habitare
  • Lorem ipsum dolor sit amet.
  • Lorem ipsum dolor sit amet.
  • Lorem ipsum dolor sit amet.

Katso mitä Kublan asiakkailla on sanottavaa 

Jos joku kysyy mul­ta Kublas­ta niin mä voin kyl­lä ihan läm­pi­mäs­ti suositella.”

- Camil­la Aho, Camil­la Aho Oy

Kyl­lä voin suo­si­tel­la Kublaa. Ne puhuu maan­lä­hei­ses­ti ja on oikeas­ti asiak­kaan apuna.”

- Mar­ko Lind­qvist, Perk­ko Oy

Me ollaan saa­tu pal­jon uusia lii­de­jä ja rek­ry­jä ja näky­vyyt­tä rele­van­teis­sa koh­de­ryh­mis­sä. Kan­nat­taa ehdot­to­mas­ti läh­teä kokei­le­maan Kublaa.”

- Mik­ko Laak­ko­nen, Cloud2

Saman aihepiirin artikkeleita 

Tutustu myös palveluihimme! 

Kublan kanssa syntyy tulosta - takaamme sen!

Täysi tyytyväisyystakuu

Tyypillinen asiakkaamme saa hyviä tuloksia ja viihtyy kanssamme pitkään. Takaamme tulokset myös sinun yrityksellesi. Kaupan päälle pistämme vielä 500€ omista rahoistamme markkinointibudjettiisi. Miltä kuulostaa?

Ota yhteyttä

Ensimmäinen ja tärkein askel, ota yhteyttä!

  • Olemme yhteydessä sinuun seuraavan arkipäivän aikana
  • Kartoitetaan voisimmeko olla avuksi
  • Tarvittaessa voimme sopia etätapaamisen
  • Joka tapauksessa saat mukaasi pari ammattilaisen vinkkiä digimainontaasi

029 3700 290
asiakaspalvelu@kubla.fi

Kubla Oy
Ilmalankatu 2 A
(MTV:n päärakennus)
00240 Helsinki

Kubla Marketing Inc.
31 NE 17th St
Miami Florida 33132

Kaikki yhteystiedot >

Digimarkkinointivinkit sähköpostiisi!

Tilaamalla uutis­kirjeen annat meille luvan käsitellä tietojasi tieto­suoja­selosteemme mukaisesti. Voit perua luvan koska tahansa. Emme ikinä jaa tietojasi kolmansille osapuolille.

© Markkinointitoimisto Kubla Oy